Fastighetsskötare/reparatör sökes

      

VärmdöBostäder AB ägs av Värmdö Kommun och Rikshem, vi tillhandahåller drygt 2000 lägenheter från Gustavsberg till Stavsnäs. Vi förstärker vår förvaltningsenhet och söker en Fastighetsskötare/reparatör

 

Fastighetsskötare /reparatör

 

Vem är du?
 
   

Du har gymnasiekompetens och erfarenhet från arbete som fastighetsskötare. Har du specialkunskap inom bygg, el, ventilation, VVS eller liknande är det ett plus.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är social, serviceinriktad och har lätt för att bygga relationer. Du har lätt för att möta människor i olika situationer och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.  I tjänsten kommer du dagligen att möta hyresgäster därför är det extra viktigt med ett vårdat yttre samt ett vårdat språk.  

 

För att lyckas i din roll är det viktigt att du är drivande, positiv och kostnadsmedveten.

 

 

Om tjänsten

Vi söker dig som gillar att ta ett helhetsansvar avseende fastighetsskötsel och reparationer. Du ska brinna för att de fastigheter du ansvarar för fungerar både tekniskt och ekonomiskt så att hyresgästerna får en trivsam miljö att bo eller vistas i. I dina arbetsuppgifter ingår främst att hantera felanmälningar samt att utföra ronderingar men självklart tar du dig an alla de vitt skilda arbetsuppgifter som fastighetsskötsel innebär.

 

Vi tillämpar central felanmälan.

 

I tjänsten ingår beredskap.

 

Ett krav är att du har allmänna IT-kunskaper samt B-körkort.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar provanställning i sex månader.

Kollektivavtal finns.

 

Självklart är både tjejer och killar välkomna att söka.

 

Tillträde ska ske så snart som möjligt, vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan nu till rekrytering@varmdobo.se

 

Vill du veta mer? Vänligen e-posta arbetsledaren Hanifi Atceken på hanifi.atceken@varmdobo.se