Alla lägenheter i Brunn uthyrda

Kök i 70 kvm lgh Bergåsvägen 3

Nu är samtliga lägenheter uthyrda och alla hyresgäster har fått tillgång till sin lägenhet. Vi välkomnar allt från unga vuxna i sin första lägenhet till växande familjer som behöver större boende.

Av de 132 lägenheterna på Bergåsvägen har 25 st förmedlats via interna kön till VärmdöBostäders befintliga hyresgäster som velat byta boende. Resterande lägenheter har Bostadsförmedlingen annonserat ut dels i Värmdökön, dels i ordinarie bostadskön.

Många av våra nya hyresgäster som fått sin lägenhet via Bostadsförmedlingen bor redan i Värmdö idag. De har haft hus, lägenhet eller andra boendeformer som korttidskontrakt, andrahandskontrakt, varit inneboende eller bott hemma hos föräldrar. Av de som flyttat till vår vackra kommun kommer majoriteten från Stockholmsområdet men både norra och södra delarna av Sverige finns också representerade.

Den 16 juni håller vi en officiell invigning av nyproduktionen i Brunn dit du som hyresgäst i kvarteret är välkommen. Vi återkommer med detaljerad information senare i vår.