Bergåsvägen, Brunn C

Bild på hus på Bergåsvägen i Brunn C. På gaveln av ena huset sitter en plankarta över området.

Vid torget i Brunn centrum på Ingarö ligger sex stycken fyravåningshus med träpanel, samt ett lägre envåningshus. Här finns 132 lägenheter - som tecknas med rökfria hyresavtal - samt 5 lokaler för handel och service. Husen stod inflyttningsklara i mars 2023.

Området

Området ligger centralt i Brunn med omedelbar närhet till skolor, kommunala och privata förskolor samt idrottsanläggning. I Brunn finns en matbutik med generösa öppettider, en bensinmack samt en pizzeria.

I närområdet finns Södersved med aktivititer och sommarkiosk samt Fladenbadet med sommarcafé. En del av våra lägenheter har utsikt över Ingarö IP som är en välbesökt sportanläggning. Bortanför IP finns ett spontanidrottsfält med utställda mål samt en grillplats vid en härlig pulkabacke. Här ligger också en hundrastgård där många samlas. I anslutning till spontanidrottsfältet ligger Ingarös största lekplats, Vargparken, som är färgrikt upplyst och fungerar som mötesplats för många av Ingarös barn. Ingarös största skola, Brunn skola med klasser F-9, ligger centralt i Brunn. I skogen ovan skolan finns ett belyst motionsspår samt ett utegym. På Ingarö finns också en golfklubb med restaurang. Ingarö i övrigt har flera fina rekreationsområden och havsbad.

Kommunikationer

Från Brunn går direktbussar till Slussen, 428x - 430x samt mot Gustavsbergs centrum, 429 och 467. För färd ut på Ingarö finns buss 428 och 429 mot Björkvik och 430 mot Eknäs.

Bostäder

I husen finns lägenheter med 1 - 3 rum och kök, i storlek mellan 28 - 70 kvadratmeter. Samtliga hus har hiss, postboxar i entrén samt tidningshållare utanför lägenhetsdörren. Detaljerad information om boendet i detta område samt exempelritningar på lägenheter finns på sidan om våra lägenheter.

Lokaler

Kring torget i Brunn finns fem lokaler för handel och service. Vilka företag som hyr dessa kan du läsa på vår sida om lokalerna.

 

Bergåsvägen 42 45kvm kök

Kök i 2 rok

En av områdets två tvättstugor

Bild över Ingarö IP mot nyproduktionen

Ingarö IP

Vy mot Brunn skola från balkong

Brunn skola, F-9

Idrottshallen skeppet och skolans lokaler i Ankaret

Idrottshallen Skeppet