Ny kund- och uthyrningsansvarig, Emma Jigrud

VärmdöBostäder har anställt Emma Jigrud som Kund- och uthyrningsansvarig. Emma är advokat med inriktning inom fastighets- och hyresjuridik.

Emma kommer närmast från Fastighetsadvokaterna och har tidigare arbetat som jurist på Stockholmshem och Engström & Hellman Advokatbyrå. Emma kommer att ingå i Förvaltningsavdelningens ledningsgrupp med förvaltningschef Diana Elsherbiny som närmaste chef. Hon blir teamledare för våra tre kund- och förvaltningsadministratörer.

- Med Emma får vi ett otroligt starkt tillskott i den här nya spännande rollen. Utöver hennes personliga kvaliteter stärker hon bolagets kompetens inom hyresjuridik som bland annat är viktigt i vårt arbete mot oriktiga hyresförhållanden. Vi ser verkligen fram emot att välkomna Emma och introducera henne i rollen, säger Kenneth Claesson som är VD på VärmdöBostäder.

- Jag ser fram emot att tillträda tjänsten som kund-och uthyrningsansvarig. Att få leda och vara delaktig i ett team med kundfokus i hjärtat av arbetet, ser jag som en rolig och spännande utmaning, säger Emma Jigrud.

Emma tillträder den 9 januari 2023.

Emma Jigrud