Nyproduktion Brunn C

Vi har påbörjat uthyrning på Bergåsvägen

Vid det nya torget i Brunn centrum bygger VärmdöBostäder AB sex stycken fyravåningshus med träpanel, samt ett lägre envåningshus. Här skapas 132 nya lägenheter med rökfria hyresavtal samt 5 lokaler för handel och service. Husen består av färdiga delar som tillverkats i fabrik. Bostadshusen står nu på plats och vi arbetar med att färdigställa dem invändigt. Vi planerar för inflyttning mellan första och andra kvartalet 2023. 

Området

Det nya området ligger centralt i Brunn med omedelbar närhet till skolor, kommunala och privata förskolor samt idrottsanläggning. I Brunn finns en matbutik med generösa öppettider, en bensinmack samt en pizzeria.

I närområdet finns Södersved med aktivititer och sommarkiosk samt Fladenbadet med sommarcafé. En del lägenheter får direkt utsikt över Ingarö IP som är en välbesökt sportanläggning. Bortanför IP finns ett spontanidrottsfält med utställda mål samt en grillplats vid en härlig pulkabacke. Här ligger också en hundrastgård där många samlas. I anslutning till spontanidrottsfältet ligger Ingarös största lekplats, Vargparken, som är färgrikt upplyst och fungerar som mötesplats för många av Ingarös barn. Ingarös största skola, Brunn skola med klasser F-9, ligger centralt i Brunn. I skogen ovan skolan finns ett belyst motionsspår samt ett utegym. På Ingarö finns också en golfklubb med restaurang. Ingarö i övrigt har flera fina rekreationsområden och havsbad.

Kommunikationer

Från Brunn går direktbussar till Slussen, 428x - 430x samt mot Gustavsbergs centrum, 429 och 467. För färd ut på Ingarö finns buss 428 och 429 mot Björkvik och 430 mot Eknäs.

Bostäder

Vi bygger lägenheter med 1 - 3 rum och kök, i storlek mellan 28 - 70 kvadratmeter. Samtliga hus har hiss, postboxar i entrén samt tidningshållare utanför lägenhetsdörren. Detaljerad information om boendet i detta område samt exempelritningar på lägenheter finns på sidan om våra lägenheter.

Intresseanmälan

Våra lägenheter förmedlas av Bostadsförmedlingen. De fördelas med hälften till Värmdökön och hälften till ordinarie kö hos Bostadsförmedlingen. Sju lägenheter, 1 rok 28 kvm, är ungdomslägenheter och förmedlas separat från övriga.

Alla lägenheter har annonserats och förmedling pågår.

 

Lokalhus fotat från högre våning i bostadshus

I det lägre huset med sedumtak finns lokaler och tvättstuga

Hus x och loaklhuset

Port nr 3 rymmer både bostäder och lokaler

Bild över Ingarö IP mot nyproduktionen

Ingarö IP

Vy mot Brunn skola från balkong

Brunn skola, F-9

Idrottshallen skeppet och skolans lokaler i Ankaret

Idrottshallen Skeppet