Vi söker en fastighetsskötare

VärmdöBostäder befinner sig i en mycket intressant fas som bostadsbolag där vi steg för steg arbetar mot att bli en av regionens främsta hyresvärdar gällande kundnöjdhet, affärsmässighet och som attraktiv arbetsgivare.

Vi genomför nu förändringar inom vår förvaltningsorganisation och i samband med det rekryterar vi en fastighetsskötare.

I rollen som fastighetsskötare kommer vi lägga stor vikt på dina personliga egenskaper och eftersom vi är ett mindre bolag krävs ett dynamiskt arbetssätt där vi jobbar över gränserna i många frågor. På VärmdöBostäder jobbar vi tillsammans mot att alltid ligga steget före och se möjligheter framför problem. Vi erbjuder en varm, framåtriktad och attraktiv arbetsplats och samtidigt leverera affärsmässiga resultat.

Samtliga medarbetare på VärmdöBostäder förväntas ha god samarbetsförmåga och med engagemang bidra till att ta hand om bolagets kunder, bostadsområden och fastigheter. I varje kundkontakt har vi som ambition att imponera på hyresgästen, vilket förutsätter ett serviceinriktat och kommunikativt arbetssätt.

Som fastighetsskötare på VärmdöBostäder förväntas du ta ansvar för och arbeta mot bolagets, avdelningens och dina individuellt uppsatta mål. Dessutom krävs det att du har följande personliga styrkor:

 • Handlingskraftig: Du tar egna initiativ och arbetar självständigt.
 • Serviceinriktad: Du ska förstå värdet av att ge god service och sätta kunden i fokus. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.
 • Affärsmässig: Du tar kloka och välmotiverade beslut utifrån vad som är mest hållbart och ekonomiskt gynnsamt för bolaget ur ett långsiktigt perspektiv.
 • Flexibel: Du är flexibel i ditt arbete och tycker om att ha många olika saker att göra.

Vi jobbar gemensamt med bolagets långsiktiga strategier som grund:

Ekonomi

Vi har en långsiktig hållbar ekonomi och ska kontinuerligt nå ökad affärsnytta, totalavkastning och lönsamhet.

Fastighetsutveckling

Vi utvecklar vårt fastighetsbestånd genom att göra affärsmässiga och sunda investeringar i befintligt bestånd samt genom att bygga nya attraktiva bostäder och lokaler.

Kund

Vi imponerar på hyresgästerna och övriga intressenter genom att alltid ligga steget före och leverera hög förvaltningskvalitet och servicenivå.

Hållbarhet och kvalitet

Vi utvecklar hållbarhets- och kvalitetsarbetet inom bolaget på ett målmedvetet sätt, med samarbete och förbättringar som ständiga drivkrafter.

Medarbetare

Vi skapar en attraktiv arbetsplats med en professionell, nyfiken och varm företagskultur och med ett handlingskraftigt och tryggt ledarskap.

Fastighetsskötare - befattningens syfte

Som fastighetsskötare på VärmdöBostäder har du daglig kundkontakt och har ansvar för att våra hyresgäster ska trivas i sina hem och vara imponerade av vår service- och förvaltningskvalitet. Du arbetar i team i en bred och kundnära roll i dina fastigheter. Ditt uppdrag kräver både självständighet och samarbetsförmåga och din uppgift är att se var förbättringar behöver göras samt hitta lösningar på de utmaningar som uppstår.

Fastighetsskötaren har ett stort ansvar när det gäller de egna fastigheterna men också kunna backa upp och stötta kollegor vid behov. Arbetsuppgifterna varierar från dag till dag men i ditt ansvar ingår både inre och yttre miljö, felanmälan, reparationer och drift. Fastighetsskötaren säkerställer genom veckovis rondering att det är snygg och prydligt i bostadsområdet och utför även arbeten såsom bortforsling av grovsopor när det behövs. Du har ett nära samarbete med fastighetsförvaltaren för de fastigheter som du arbetar i och beroende på behov så kommer du också arbeta med övriga fastighetsskötare och andra roller över hela bolagets bestånd.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Bidra till avdelningens och bolagets uppsatta mål och långsiktiga strategier genom att följa förankrade arbetssätt och processer
 • Sköta tillsyn och rondering avseende drift, underhåll och skötsel för att kunna ha ett proaktivt arbetssätt
 • Felavhjälpande underhåll och reparationer
 • Arbete med elinstallationer där behörighet ej erfordras
 • Arbeta för att hålla rent och snyggt i bostadsområdena
 • Lägenhetsbesiktningar, såväl avflyttningsbesiktningar som underhållsbesiktningar
 • Daglig kontakt med våra hyresgäster och samarbetspartners
 • Arbeta tillsammans med övriga kollegor för att bidra till ökad kundnöjdhet
 • Vara nära kunden och ge god och kvalitativ service
 • Beställa och hålla kontakt med entreprenörer för löpande skötsel
 • Ekonomihantering och delta i förbättringsarbetet utifrån NKI samt bidra till utveckling och samarbete. Vara nära kunden och ge god och kvalitativ service
 • Dokumentation och återrapportering lägenheter i Gustavsberg, Hemmesta, Stavsnäs/Djurö och Ingarö. Lägenheterna förmedlas av Bostadsförmedlingen i Stockholm
 • Delta i övriga arbetsuppgifter på avdelningen och bolaget
 • I övrigt ta ansvar för tillkommande arbetsuppgifter
Behörigheter / övriga krav
 • Körkort B
 • Gymnasieutbildning
 • Utbildning inom fastighetsteknik, fastighetsförvaltning eller drift, alternativt erfarenheter och nödvändiga kompetenser upparbetade på annat sätt
Övrigt

Vi vill att våra medarbetare ska trivas på VärmdöBostäder och därför erbjuder vi trygga anställningsvillkor och förmåner. Vi tillämpar kollektivavtal med tillhörande arbetsmarknadsförsäkringar och tjänstepension, skräddarsyr utbildningsbehov och bekostar friskvårdsbidrag.

Du kommer vara placerad vid VärmdöBostäders kontor i Gustavsberg. Tjänsten är heltidstjänst med tillträde snarast möjligt, tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Annonsen ligger ute fram tills tjänsten är tillsatt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, skicka gärna in din ansökan redan idag till rekrytering@varmdobo.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta förvaltare Annelie Bergström på telefon 070-835 59 90 eller via mejl annelie.bergström@varmdobo.se

Varmt välkommen med din ansökan!