Våra parkeringsplatser är till för dig som bor i våra lägenheter. Du får hyra upp till två parkeringar per hushåll. En parkering kan vara med eller utan motorvärmare. I vissa områden finns även carport eller garageplatser. Vi har parkeringsplatser i anslutning till alla våra områden utom i Hästhagen och Mariaplan där parkeringstillstånd finns.

Behöver du en parkeringsplats

Vi har ingen kö för parkeringsplatser. När en plats blir ledig publiceras den på hemsidan och den som först gör en intresseanmälan erbjuds platsen. För att se och anmäla intresse till våra lediga parkeringar loggar du in på Mina sidor. Finns det inga lediga parkeringar kan du som hyresgäst lägga en bevakning på Mina sidor och får då e-post från oss när en plats blir ledig i ditt område.


Boendeparkering i Hästhagen

Du som bor på Hästskovägen, Hästhagsvägen, Hästhagsterassen, Sadelvägen, Gamle Svartens väg, Trallbanevägen eller Mariaplan har möjlighet att få ett boendetillstånd per hushåll. Tillståndet gäller per kalenderår och kostar 100 kr/månad (1200 kr/år). Du kan välja att betala hela summan med Swish eller att få en faktura. Boendetillståndet kvitteras ut hos VärmdöBostäder av kontraktsinnehavaren, legitimation krävs. När du sedan parkerar i området betalar du boendetaxa via Parksters parkeringsapp. För mer information besök Parksters hemsida.