Parkering, bilar

Våra parkeringsplatser är till för dig som bor i våra lägenheter. Du får hyra upp till två parkeringar per hushåll. En parkering kan vara med eller utan motorvärmare. I vissa områden finns även carport eller garageplatser. Vi har parkeringsplatser i anslutning till alla våra områden utom i Hästhagen och Mariaplan där parkeringstillstånd finns.

Behöver du en parkeringsplats

Vi har ingen kö för parkeringsplatser. När en plats blir ledig publiceras den på hemsidan och den som först gör en intresseanmälan erbjuds platsen. För att se och anmäla intresse till våra lediga parkeringar loggar du in på Mina sidor. Finns det inga lediga parkeringar kan du som hyresgäst lägga en bevakning på Mina sidor och får då e-post från oss när en plats blir ledig i ditt område.


Boendeparkering i Hästhagen

Du som bor på Hästskovägen, Hästhagsvägen, Hästhagsterassen, Sadelvägen, Gamle Svartens väg, Trallbanevägen eller Mariaplan har möjlighet att få ett boendeparkeringstillstånd per hushåll. Aktuell information om boendeparkering hittar du i din digitala bopärm på Mina sidor.